+31 (0) 183 631027 info@sapoproducts.nl

Babytafel.nl | Over ons

 

We vinden het belangrijk dat ouders hun baby’s veilig en gemakkelijk kunnen verschonen buiten de deur. Op vele plaatsen in Nederland en België is dit nog niet het geval.

Onze missie is dan ook Nederland en België te voorzien van veilige, gemakkelijke, betaalbare en hygiënische verzorgingstafels. Zodat de openbare ruimtes toegankelijker zijn voor ouders met een klein kind. Hiervoor hebben we een site opgericht waar u keuze heeft over de beste merken op het gebied van baby verzorgingstafels. Het gaat hierom de merken Rubbermaid, Magrini, Mediclinics  en Continental.

Elke dag proberen we ons assortiment te vergroten met meer kwalitatieve babytafels en toebehoren om u te voorzien van de beste kwaliteit baby tafels. Hierbij hanteren we scherpe prijzen zodat het voor kleinere ondernemingen ook betaalbaar is.

 

[wp-svg-icons icon=”quill” wrap=”i”]

Heeft u laatst een bestelling bij ons gedaan?

Deel uw persoonlijke ervaring! Wij horen graag wat u van uw bestelling vond.
Met jouw hulp kunnen wij ons assortiment en service nog beter maken.

Deel hier uw ervaring.

 

Sapo Horeca Products

 

Babytafel.nl is onderdeel van www.sapohorecaproducts.nl. Wij leveren een totaal assortiment van Non-food Horeca artikelen. Op de website van Sapo Horeca Products vindt u meer dan 8000 horeca artikelen!

De waardering van www.sapohorecaproducts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 20 reviews.