+31 (0) 183 631027 info@sapoproducts.nl
babytafel.nl

Baby verschoontafel nodig?

Voor het verschonen van uw kleinste gasten of uw eigen baby is een baby verschoontafel een ideale oplossing. Het is praktisch in gebruik en geeft ouders een veilig gevoel bij het verschonen van hun kind. Daarnaast is het een ergonomisch verantwoorde oplossing, wat rug- en knieklachten in de toekomst kan voorkomen.

Ideaal voor in de horeca, sportclubs, kinderdagverblijven, openbare gebouwen en voor privé gebruik!

 [wp-svg-icons icon=”bell” wrap=”i”] Veiligheid

De baby verschoontafels zijn sterke en stabiele tafels. Voor de veiligheid van uw kleine hebben onze baby verschoontafels veilige scharnieren en een verdiept verschoonvlak. Zo kan de baby er niet vanaf rollen en wordt de kans dat hun vingers vast komen te zitten geëlimineerd . Daarnaast zijn een aantal van onze babyomkleedtafels voorzien van een verstelbare veiligheidsriem. Onze babyomkleedtafels voldoen aan de veiligheidsnormen.

[wp-svg-icons icon=”lab” wrap=”i”] Hygiëne

De baby verschoontafels hebben ingebouwde antimicrobiële bescherming die de groei van bacteriën, geurtjes en vlekken remt. Al onze babytafels zijn makkelijk en snel schoon te maken!

[wp-svg-icons icon=”flip-2″ wrap=”i”] Compact

Al onze verschoontafels zijn eenvoudig in te klappen. Zo kunt u in de kleinste ruimtes gebruik maken van een baby verschoontafel. We hebben zowel horizontale als verticale verschoontafels!

Waar moet je allemaal opletten bij het kopen van een babyverschoontafel?

 

 • Indeling van uw ruimte
  Aan de hand van uw (sanitaire) ruimte en indeling hiervan kunt u een keuze maken uit
  diverse opklapbare babyverschoontafels. In ons assortiment hebben we diverse modellen met verschillende afmetingen en opklap richtingen. Heeft u een krappe ruimte, meet dan goed de ruimte vooraf. De maatvoering en opklaprichting (horizontaal of verticaal) zijn terug te vinden op onze productpagina’s.
 • Type muur
  Er zijn verschillende soorten muurconstructies waarop de baby verschoonunits kan worden gemonteerd. Het is belangrijk dat het type muurconstructie bekend is en dat de juiste instructies voor montage worden gevolgd.
 • Materiaal
  Bij ons heeft u de keus tussen een polypropyleen verzorgingstafel of een rvs verzorgingstafel. Beide soorten verzorgingstafels zijn sterke en stabiele tafels, waarbij RVS meer vandalisme-proof is.
 • Extra features
  Welke extra features heeft u nodig? Extra features die niet op alle babyverschoontafels zitten zijn o.a. linnendispensers, veiligheidsriem, tashaak. Kijk daarom goed naar wat u allemaal nodig heeft.

 

[wp-svg-icons icon=”cart-3″ wrap=”i”] Baby verschoontafel | Shop

[wp-svg-icons icon=”cart-3″ wrap=”i”] Baby verschoontafel toebehoren

Voor alle benodigdheden voor uw baby verschoontafel kunt u ook bij ons terecht!

Wij verzorgen graag een compleet pakket om uw het gemak te bieden voor het verschonen van uw kleinste gasten of uw eigen baby. Hierbij kunt u denken aan hygiëne bakken, HDPE vuilniszakken, disposable baby beschermhoezen.

Voor meer informatie over de baby verschoontafel toebehoren klik hier!

 

button webshop baby verschoontafel toebehoren

[wp-svg-icons icon=”credit” wrap=”i”] Veilig betalen

Wij bieden verschillende veilige mogelijkheden om te betalen, zoals Ideal, PayPal, per overboeking en op rekening (in overleg).

[wp-svg-icons icon=”truck” wrap=”i”] Snelle levering

Levering binnen 48 uur (indien voorradig). Franco vanaf € 175,-.

[wp-svg-icons icon=”bubbles-3″ wrap=”i”] Advies nodig?

Wij staan elke dag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor u klaar om uw vragen door onze specialisten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0183 631027 of via mail info@sapoproducts.nl.

De waardering van www.sapohorecaproducts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 20 reviews.